Arnemuiden

Grafstenen in Arnemuiden Jurgen van Dalen

Jurgen van Dalen grafstenen Arnemuiden komen uit het natuursteenbedrijf in Goes dat u daar achter de molen kunt vinden. Opa startte het bedrijf 3 generaties geleden al. Jurgen van Dalen zit nu in het bedrijf. Op de site: “nog steeds is het een mooi vak om van een stuk grijze steen een sieraad te maken.” Het zal duidelijk zijn dat we gespecialiseerd zijn in gedenkstenen die we in heel Walcheren van oudsher leveren en plaatsen. Wij proberen vakwerk te leveren en de zaken netjes af te werken en af te handelen. Er zijn nog maar weinig vragen onbeantwoord gebleven rond het thema grafsteen. Zo plaatsen wij een grafmonument altijd op een fundatie zodat ze in de loop der jaren ook recht blijven staan en daarmee stevig verankerd is in de Zeeuwse grond. Maak een afspraak met ons om u voor te lichten over wat uw mogelijkheden zijn.

Begraafplaatsen Arnemuiden

Oude Algemene Begraafplaats Clasinastraat Arnemuiden

Deze begraafplaats is in zijn geheel geruimd, de terug gevonden resten zijn herbegraven op de Nieuwe Algemene begraafplaats.

Nieuwe Algemene Begraafplaats Veerseweg  4341 Arnemuiden

Temidden van weilanden ligt deze begraafplaats met een groot aantal bomen die veel grafvakken bedekken. De uitbreiding is nog niet van veel bomen voorzien. Op de begraafplaats is een monument voor de gevallenen uit de Tweede Wereld Oorlog te vinden. Hier worden behalve de gevallenen in de oorlog zelf ook de Franse Militairen die gesneuveld zijn op Nederlands grondgebied en de overledenen uit Indonesië herdacht.