Gedenkmonumenten

Gedenkmonumenten en gedenkstenen zijn waardevolle herinneringen aan dierbaren. Je wilt de persoon blijvend en persoonlijk gedenken door een mooi natuursteen grafmonument. Van Dalen Natuursteen is een vak bedrijf dat zo goed mogelijk uw gedenkmonument of gedenksteen vervaardigd in de eigen steenhouwerij. Het geven van goed advies over natuursteen gedenkmonumenten en gedenkstenen is voor Van Dalen Natuursteen zeer belangrijk. Daarbij luisteren de gedreven medewerkers van Van Dalen Natuursteen goed naar uw wensen en denken graag met u mee.

 

U bent van harte welkom voor een bezoek aan onze showroom.
Maak hieronder een afspraak

“Van Dalen Natuursteen is een begrip in de regio voor unieke grafmonumenten en persoonlijk contact. Dat willen wij graag zo houden.”

Jurgen van Dalen

Natuursteen

Natuursteen gedenkmonumenten en gedenkstenen worden al eeuwen voorzien van teksten. Tegenwoordig zijn de teksten vaak persoonlijk en bijzonder, waar het vroeger gewoon de naam, geboortedatum en overlijdensdatum waren. Ook de natuursteen gedenkmonumenten en gedenkstenen zien er eigentijdser uit. Het gebruik van aluminium en glas of beeltenissen van de dierbare is intussen gewoon. Ornamenten, zoals gedenklantaarns en vazen, zijn mooie aanvullingen op het gedenkmonument.