Grafmonumenten en Gedenkstenen

Grafmonumenten en gedenkstenen zijn waardevolle herinneringen aan dierbaren. Je wilt de persoon blijvend en persoonlijk gedenken door een mooi natuursteen grafmonument. Van Dalen Natuursteen is een vak bedrijf dat zo goed mogelijk uw grafmonument of gedenksteen vervaardigd in de eigen steenhouwerij. Het geven van goed advies over natuursteen grafmonumenten en gedenkstenen is voor Van Dalen Natuursteen zeer belangrijk. Daarbij luisteren de gedreven medewerkers van Van Dalen Natuursteen goed naar uw wensen en denken graag met u mee.

Jurgen van Dalen: “Van Dalen Natuursteen is een begrip in de regio voor unieke grafmonumenten en persoonlijk contact. Dat willen wij graag zo houden.

Staande grafstenen

Dubbelle grafstenen

Ruwe steen

Urnmonument

Natuursteen Grafmonumenten

Natuursteen grafmonumenten en gedenkstenen worden al eeuwen voorzien van teksten. Tegenwoordig zijn de teksten vaak persoonlijk en bijzonder, waar het vroeger gewoon de naam, geboortedatum en overlijdensdatum waren. Ook de natuursteen grafmonumenten en gedenkstenen zien er eigentijdser uit. Het gebruik van aluminium en glas of beeltenissen van de dierbare is intussen gewoon. Ornamenten, zoals graflantaarns en vazen, zijn mooie aanvullingen op het grafmonument.

Jurgen van Dalen: “Gedenkstenen zijn er in allerlei formaten en soorten van staande stenen tot liggende stenen of een combinatie van die twee. Hier in Zeeland plaatsen we ook veel dubbele graven. We proberen zo mooi mogelijk materiaal te leveren, de zaak goed af te werken en aandacht te besteden aan het plaatsen met een goede fundering.

Verschillende soorten grafstenen

Bij Van Dalen Natuursteen worden zowel traditionele als eigentijdse grafmonumenten vervaardigd. Er is ook een ruime keuze aan soorten gedenkstenen en grafornamenten.

Van Dalen Natuursteen adviseert de familie graag bij de keuze van het natuursteen grafmonument of de gedenksteen. Soms heeft de familie al een idee en soms helemaal niet. Alles kan bij Van Dalen Natuursteen, mits het technisch uitvoerbaar is en het grafmonument of de gedenksteen voldoet aan de regels van de betreffende begraafplaats.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Steenhouwerij Van Dalen

 Vragen? Bel 0113-227919
 Ontwerp, geen kosten
 Maatwerk eigen werkplaats
 Tevreden klant centraal
 Keurmerk 10Q Vakbedrijf
 85 jaar ervaring

grafstenen-folder
Ons inspiratieboek kunt u vrijblijvend inzien. Deze kunt u bij ons afhalen óf u maakt een afspraak (0113-227919) dan brengen wij het boek bij u thuis in de gehele provincie Zeeland.