Staande Grafstenen

Op de staande steen wordt de naam van de overledene geplaatst. Veel nabestaanden kiezen ervoor om behalve de staande steen ook een volledige grafbedekking aan te brengen. Dat kan een staande steen met banden zijn waardoor er in het midden een soort tuintje ontstaat. De nabestaanden kunnen er echter ook voor kiezen om het liggend gedeelte volledig met natuursteen te bekleden.

Kleur van de steen

Jurgen van Dalen: “Een klant kan bezwaar hebben tegen de uiteindelijke steenkleur. Hoe los je dat op? Ik zeg dat het een natuurproduct is en dat het alle kanten op kan verschillen in kleur. Dat de steen die door ons besteld wordt, af zal wijken van wat er in de showroom staat. Ook bij een schijnbaar uniforme grijze steen als impala, kan een andere lichtval heel veel uitmaken hoe iets uiteindelijk uitpakt. Goede voorlichting doet daar veel, dan weet een klant waar hij of zij aan begint.”

Inspiratie staande grafstenen

Andere soorten grafstenen

Dubbel graf/zerk

Ruwe steen

Urnmonument

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Steenhouwerij Van Dalen

 Vragen? Bel 0113-227919
 Ontwerp, geen kosten
 Maatwerk eigen werkplaats
 Tevreden klant centraal
 Keurmerk 10Q Vakbedrijf
 85 jaar ervaring

grafstenen-folder
Ons inspiratieboek kunt u vrijblijvend inzien. Deze kunt u bij ons afhalen óf u maakt een afspraak (0113-227919) dan brengen wij het boek bij u thuis in de gehele provincie Zeeland.