Grafsteen in Terneuzen

Bent u opzoek naar een steenhouwerij voor een grafsteen in Terneuzen? Van Dalen natuursteen is een onderneming die al 3 generaties mee gaat. Opa startte zo’n 85 jaar geleden met de steenhouwerij.

Van Dalen Natuursteen kan alle voorkomende grafmonumenten en grafstenen leveren door heel Zeeland. Naast de showroom zit ook een werkplaats waar Van Dalen alle werkzaamheden van gedenkstenen goed kan uitvoeren.

In onze showroom vindt u vele voorbeelden voor een grafsteen in Terneuzen. Wij hebben de volgende producten in ons assortiment.

  • grafsteen TerneuzenGrafmonumenten
  • Staande stenen
  • Zerken en dubbele graven
  • Ruwe vormen en zwerfkeien
  • Urnenmonumenten
  • Tekst op grafsteen
  • Ornamenten

Vakkundig advies steenhouwerij Van Dalen Natuursteen

Grafmonumenten en gedenkstenen zijn waardevolle herinneringen aan dierbaren. Je wilt de persoon blijvend en persoonlijk gedenken door een mooi natuursteen grafmonument. Van Dalen Natuursteen is een vak bedrijf dat zo goed mogelijk uw grafmonument of gedenksteen vervaardigd in de eigen steenhouwerij. Voor een grafsteen in Terneuzen bent u bij Van Dalen Natuursteen aan het juiste adres.

Het geven van goed advies over het type monument, de steen en het onderhoud is zeer belangrijk. Van Dalen kan door zijn jarenlange ervaring u een goed advies geven bij deze zaken. Soms heeft de familie al een idee en soms helemaal niet. Alles kan bij Van Dalen Natuursteen, mits het technisch uitvoerbaar is en het grafmonument of de gedenksteen voldoet aan de regels van de betreffende begraafplaats.

gedenksteen TerneuzenMateriaal grafsteen in Terneuzen

Voor het materiaal van een grafsteen in Terneuzen zijn er verschillende mogelijkheden. Natuursteen is een materiaal dat vele verschillende soorten kent met ieder zijn eigen eigenschappen. Zo zijn er vele soorten graniet, marmer, hardsteen en ruwe steen. Graniet is de beste keus voor gedenkstenen. Graniet is goed bestand tegen weersinvloeden, duurzaam en makkelijk in onderhoud.

Goede fundering

Naast een duurzame en prachtige grafsteen is ook de fundering van groot belang. Het is hier kleigrond en zonder goede fundering zal een gedenksteen verzakken of voorover hellen. Van Dalen Natuursteen brengt altijd een stevige fundering aan met kunststof palen van 180 cm. Hierdoor ben je verzekerd van een uitstekende fundering zonder risico’s.

Meer weten?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.