Grafstenen in Borssele Jurgen van Dalen

Jurgen van Dalen grafstenen in de plaats Borssele komen vanuit het natuursteenbedrijf in Goes dat u daar achter de molen in Goes kunt vinden. Op een groot aantal begraafplaatsen in de Gemeente Borsele komen we en plaatsen we grafstenen. Opa van Dalen startte het bedrijf en nu zit de derde generatie Jurgen van Dalen in het bedrijf. Het maken van gedenkstenen is een specialisatie van ons bedrijf. Op de site staat “het is nog steeds een mooi vak om van een stuk grijze steen een sieraad te maken.” In die uitspraak kunnen we ons goed vinden. Bij het plaatsen van de gedenkstenen proberen we vakwerk te leveren en de zaken netjes af te werken en af te handelen. Bij ons staat een grafmonument altijd op een fundatie, zodat het na vele jaren ook recht blijft staan en daarmee stevig verankerd is in de Zeeuwse grond. Er zijn maar weinig vragen die wij in de loop der tijden niet langs hebben zien komen rond het onderwerp gedenksteen. Maak een afspraak met ons om u voor te lichten over wat uw mogelijkheden zijn.

Borssele

Meer weten?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Staande Gedenkstenen

Dubbele

zerken

Ruwe vormen

ruwe grafstenen

Urnenmonumenten

urnmonumenten

Begraafplaatsen in de Gemeente Borsele:

Algemene Begraafplaats Borssele Oostsingel

Meer over Borssele

In Nederland is de plaats Borssele bekend van de kerncentrale en bewaar depot van radio actief afval die er beide gebouwd zijn. Het dorp zelf heeft circa 1400 inwoners. Wat opvalt is het strakke symmetrische stratenpatroon wat van de hand is van Cornelis Soetwater. De plaats Borssele is een zeer kerkelijke plaats een groot deel van de inwoners is kerkelijk meelevend bij de plaatselijke Gereformeerde Gemeente.

De gemeente Borsele wordt met een s geschreven. Het omvat een groot aantal dorps kernen en omvat in totaal ruim 22000 inwoners. In 1970 werd er besloten tot het instellen van deze gemeente Borsele wat van toen af aan met een s geschreven werd. Men wilde verschil maken met de plaats Borssele.

Kaart Borssele