Vakkundig geplaatst

Ruim 30 jaar ervaring

Ruime keuze grafstenen

Grafstenen fotoboek

Hier bieden wij u een select aantal voorbeelden van grafmonumenten en grafstenen online in veel verschillende stijlen, materialen, culturen, ontwerpen en afmetingen. Via het menu en de zoekbalk aan de rechterzijde kunt u snel navigeren naar de voorbeelden in de verschillende categorieën. Wanneer een voorbeeld van een grafmonument u aanspreekt, ook al is het een enkel onderdeel of design aspect, dan kunt u deze bewaren in uw persoonlijke fotomap. Hiermee verzamelt u de ideeën die wij samen met u kunnen uitwerken tot een persoonlijk ontwerp.

Van Dalen natuursteen

Nog steeds staat de persoonlijke wens centraal en onze gediplomeerde steenhouwers weten iedere keer weer deze wensen te vertalen naar een mooi product.

Jurgen: “Ik ben met de steenhouwerij opgegroeid. Ik vind het nog steeds een mooi vak om in steen bezig te zijn. Het is prachtig om te zien, dat je van een stuk ruwe grijze steen een sieraad kunt maken.”

Klanten over ons

Wij zijn met trots aangesloten bij Natuursteen Bedrijven. Dit is een online portal waarbij consumenten reviews kunnen plaatsen over natuursteen bedrijven.


Natuursteen vakbedrijf

Het geven van goed advies staat hoog in het vaandel. Daarbij vinden de gedreven medewerkers van van Dalen Natuursteen het belangrijk om goed naar uw wensen te luisteren en met u mee te denken.


Thumbnail DIS Thumbnail KCS Thumbnail 10Q Thumbnail AVS